Hardlopen met Evy downloaden

Hardlopen met Evy met de Start to Run mp3 bestanden is een bijzonder leuke en effectieve manier om (weer) te beginnen met hardlopen. Zet de bestanden na het downloaden op je smartphone, doe je hardloopschoenen aan en hardlopen maar!

Start to Run gratis downloaden

De Start to Run mp3 bestanden zijn bij de verschijningsdatum als podcast te downloaden geweest. De mp3 bestanden hiervan zijn enorm populair en vele hardlopers bouwen hier hun loopconditie uit naar 5 km hardlopen. Met de aanmoedigingen van de Vlaamse vrouwnestem van Evy in de oren is hardlopen net een stukje leuker en beter vol te houden.

Van 0 naar 5 km hardlopen met Evy

Beginnen met hardlopen is het moeilijkste wat er is. Wanneer je eenmaal 5 km kunt hardlopen, wordt het eigenlijk pas leuk. In de beginfase is het moeilijk om een tempo te keizen wat je kunt volhouden. Daarnaast voel je allerlei pijntjes in je spieren en gewrichten omdat je niet gewend bent om te hardlopen.
Wanneer je 5 km kunt hardlopen dankzij de cursus van 0 naar 5 km hardlopen van Evy, wordt alles opeens veel makkelijker en zul je meer gaan genieten van het hardlopen.
Dus aarzel niet en download de mp3 bestanden van hardlopen met Evy, zet ze op je telefoon en start running!